WordPress student inhuren

Een student inhuren voor het uitvoeren van WordPress werkzaamheden én ontwikkeling van WordPress websites. 

WordPress Student inhuren

Het team van Student Vacaturebank is gespecialiseerd in het ontwikkelen, onderhouden en beheren van WordPress websites. Dit doen wij dagelijks met een klein team van hbo en universitaire studenten. De projecten en werkzaamheden die wij uitvoeren kunnen flink uitéén lopen. Van het overzetten van een WordPress websites tot het optimaliseren van een bestaande website met als doel betere vindbaarheid in de zoekmachines. 

Wat kost een WordPress student?

De kosten van een WordPress student zijn niet in één tarief uit te drukken. Dat komt omdat wij voornamelijk werken op project/opdracht basis. Op basis van de werkzaamheden geven wij een totaalprijs voor de werkzaamheden. 

Wat is het verschil met een WordPress developer? 

Niet alle WordPress studenten zijn ervaren WordPress developers. Er is wel een belangrijk verschil aan te merken tussen een WordPress developer en een WordPress student. Zo moet een WordPress developer kennis hebben van html, CSS, PHP en Javascript om complete WordPress websites te bouwen en te onderhouden.

Wat kunnen onze WordPress studenten? 

Nu is het mogelijk om WordPress websites te bouwen zonder deze kennis (met Elementor of Divi bijvoorbeeld). Dat doen WordPress studenten dan ook. Uiteraard zijn een aantal van onze WordPress studenten ook WordPress developers. Echter zetten wij de meeste studenten in voor WordPress werkzaamheden zoals het onderhouden van website, het uitvoeren van updates, het schrijven van blogs, het aanmaken van landingspagina’s en het aanpassen van wijzigingen aan het design bijvoorbeeld. 

Jouw project bespreken? 

Ben je op dit moment bezig met een project en heb je hulp nodig van onzen WordPress studenten? Bespreek de werkzaamheden en het project met onze WordPress specialist. Bel even naar ons kantoor of stuur een e-mail naar [email protected]

Informatie Aanvragen:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Specialist: 

Stel je vraag aan onze specialist Wouter Meens via [email protected]