Receptionist inhuren

Bekijk hier de mogelijkheden m.b.t. het inhuren van een receptionist via Student Vacaturebank. 

Bekijk hieronder de opties en mogelijkheden tot het inhuren van een student voor jouw receptie. Interesse na het lezen van de informatie hieronder? Neem dan direct contact met ons op zodat wij een vrijblijvend voorstel kunnen uitbrengen. 

Een Receptionist inhuren

Via Student Vacaturebank is het mogelijk om voor tijdelijke invulling of de langere termijn een receptionist in te huren. Naast receptionisten kunnen wij helpen bij het vinden van gastvrouwen, hostesses, office managers en facilitair medewerkers. Om te beginnen zijn er eigenlijk twee opties om een receptionist in te huren.

  • Op uitzendbasis tegen een vast tarief per uur.
  • Op vaste basis waarbij wij éénmalig een receptionist werven.

Netwerk van Student Vacaturebank

Tot ons netwerk behoort ook deReceptionist.nl. Een gespecialiseerd platform dat zich volledig richt op de bemiddeling van receptionisten, baliemedewerkers en front office medewerkers. Vanaf €75,00 is het al mogelijk om een vacature of freelance opdracht te plaatsen op dit platform. 

Uitzendbasis

Met deze optie is het mogelijk om al op hele korte termijn een receptionist in te huren. De receptionist is dan niet direct in dienst bij uw organisatie maar bij Student Vacaturebank. Dat betekent dat u zelf niet de juridisch werkgever bent en dus ook niet een arbeidsovereenkomst met de receptionist hoeft aan te gaan. Het voordeel daarvan is dat u de receptionist zonder opzegkosten tijdelijk kan inhuren. Mocht de receptionist zodanig goed bevallen dan kunt u er na verloop van tijd voor kiezen deze receptionist direct zelf in dienst te nemen. 

Werving en selectie (Recruitment) 

In dit geval gaan onze recruiters aan de slag om een receptionist te werven die voor de lange termijn beschikbaar is. En direct bij uw organisatie in dienst kan komen. Deze optie wordt vaak gebruikt door bedrijven die alleen medewerkers zelf in dienst willen nemen, en liever niet met een flexibele schil werken. 

Receptioniste nodig?

Zoekt u per direct een klantvriendelijke receptioniste die klanten te woord staat wanneer zij een vraag of een probleem hebben? Iemand die het eerste klantencontact afhandelt? De receptioniste zorgt er daarbij voor dat bezoekers klantvriendelijk en professioneel worden ontvangen. Via Student Vacaturebank kunt u naast een flexibele kracht ook een flexmedewerker op vaste basis inhuren. Daarnaast bieden wij opdrachtgevers nog een tal van andere voordelen:

  • U kunt flexibel personeel inhuren vanaf 4 uur per dag;
  • Via het online platform kunt u zelf opdrachten plaatsen;
  • Wij leveren geschikt flexibel personeel door heel Nederland;
  • Tijdens de inhuur van flexibel personeel loopt u geen enkele werkgeversrisico’s;
  • Inhuren van een receptioniste

Heeft u door ziekte of uitval gaten in uw planning en bent u per direct op zoek naar een geschikte vervanger. Bij Student Vacaturebank gaan kandidaten door een strikte screening op het hoofdkantoor in Den Haag of Amsterdam. Nadat wij een voorstel hebben gedaan, kiest u uiteindelijk zelf met wie u een gesprek wilt inplannen. Vraag een offerte aan en krijg binnen enkele dagen een gepast voorstel toegestuurd.

Wat kost het inhuren van een receptionist? 

De tarieven voor het inhuren van een student voor jouw receptie zijn afhankelijk van de cao inschaling. Om jouw tarief te weten te komen is het verstandig contact op te nemen met onze collega’s. 

Informatie Aanvragen:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Specialist: 

Stel je vraag aan onze specialist Wouter Meens via [email protected]