[email protected]

085 239 2040

Een Receptionist inhuren

Via Inhuren.com is het mogelijk om voor tijdelijke invulling of de langere termijn een receptionist in te huren. Naast receptionisten kunnen wij helpen bij het vinden van gastvrouwen, hostesses, office managers en facilitair medewerkers. Om te beginnen zijn er eigenlijk twee opties om een receptionist in te huren: 

  • Op uitzendbasis tegen een vast tarief per uur.
  • Op vaste basis waarbij wij éénmalig een receptionist werven.

Netwerk van Student Vacaturebank

Tot ons netwerk behoort ook deReceptionist.nl. Een gespecialiseerd platform dat zich volledig richt op de bemiddeling van receptionisten, baliemedewerkers en front office medewerkers. Vanaf €75,00 is het al mogelijk om een vacature of freelance opdracht te plaatsen op dit platform. 

Uitzendbasis

Met deze optie is het mogelijk om al op hele korte termijn een receptionist in te huren. De receptionist is dan niet direct in dienst bij uw organisatie maar bij Inhuren.com. Dat betekent dat u zelf niet de juridisch werkgever bent en dus ook niet een arbeidsovereenkomst met de receptionist hoeft aan te gaan. Het voordeel daarvan is dat u de receptionist zonder opzegkosten tijdelijk kan inhuren. Mocht de receptionist zodanig goed bevallen dan kunt u er na verloop van tijd voor kiezen deze receptionist direct zelf in dienst te nemen. 

Werving en selectie (Recruitment) 

In dit geval gaan onze recruiters aan de slag om een receptionist te werven die voor de lange termijn beschikbaar is. En direct bij uw organisatie in dienst kan komen. Deze optie wordt vaak gebruikt door bedrijven die alleen medewerkers zelf in dienst willen nemen, en liever niet met een flexibele schil werken. 

Receptioniste nodig?

Zoekt u per direct een klantvriendelijke receptioniste die klanten te woord staat wanneer zij een vraag of een probleem hebben? Iemand die het eerste klantencontact afhandelt? De receptioniste zorgt er daarbij voor dat bezoekers klantvriendelijk en professioneel worden ontvangen. Via Inhuren.com kunt u naast een flexibele kracht ook een flexmedewerker op vaste basis inhuren. Daarnaast bieden wij opdrachtgevers nog een tal van andere voordelen:

  • U kunt flexibel personeel inhuren vanaf 4 uur per dag;
  • Via het online platform kunt u zelf opdrachten plaatsen;
  • Wij leveren geschikt flexibel personeel door heel Nederland;
  • Tijdens de inhuur van flexibel personeel loopt u geen enkele werkgeversrisico’s;
  • Inhuren van een receptioniste

Heeft u door ziekte of uitval gaten in uw planning en bent u per direct op zoek naar een geschikte vervanger. Bij Inhuren.com gaan kandidaten door een strikte screening op het hoofdkantoor in Den Haag of Amsterdam. Nadat wij een voorstel hebben gedaan, kiest u uiteindelijk zelf met wie u een gesprek wilt inplannen. Vraag een offerte aan en krijg binnen enkele dagen een gepast voorstel toegestuurd.

Wat kost het inhuren van een receptionist? 

Het inhuren van een receptionist, telefonisch of hostess kost tussen de €26,00 en €32,00 per uur exclusief 21% btw. Door een e-mail te sturen naar [email protected] is het mogelijk om op korte termijn in contact te komen met getalenteerde receptionisten. Uiteraard gelden deze tarieven alleen per gewerkt uur. 

Administratief medewerker nodig? 

Student Vacaturebank  is het platform gespecialiseerd in het bemiddelen van administratief medewerkers, financieel medewerkers en kantoormedewerkers. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven van Student Vacaturebank.

Freemium Vacature

Plaats een gratis vacature in ons netwerk van office vacatures. 

deReceptionist.nl

Bekijk hét platform voor het vinden van receptionisten en baliemedewerkers! 

Duurzame Vacatures

Bekijk het groeiend aantal banen en freelance opdrachten in de duurzaamheid op Sustainablejobs.nl.