Een Student inhuren?

De tarieven en mogelijkheden tot het inhuren van een student via Student Vacaturebank. Wij bemiddelen uitzendkrachten of helpen jou bij het direct vinden van een student of talentvolle medewerker. 

Een student inhuren

Wat leuk dat je de website van Student Vacaturebank tegen bent gekomen! Op deze pagina proberen wij zoveel als mogelijk informatie te geven over het inhuren van een student. Vaak hebben onze opdrachtgevers voordat ze gaan samenwerken nog een groot aantal vragen. Mocht de informatie op deze pagina aanspreken maar is nog niet alles duidelijk? Stuur dan een e-mail voor meer info naar [email protected].

Wat zijn de mogelijkheden?

In de basis zijn er een drietal mogelijkheden tot het inhuren van een student. De eerste (en meest voor de hand liggende) optie is de mogelijkheid om een student uitzendkracht in te huren. De tweede optie is het publiceren van een vacature en de derde optie is het uitbesteden van de recruitment. Bekijk hier de drie opties die wij hanteren. 

Wat kost het inhuren van een student?

De tarieven voor het inhuren van een student start rond de €26,00 per uur (exclusief 21% btw) en kan uitlopen tot wel €35,00 per uur (exclusief 21% btw). De tarieven zijn onder andere afhankelijk van de werkzaamheden en skills van de student. Zo ligt het bruto uurloon van een student met software kennis hoger dan die van bijvoorbeeld een student verhuizer. 

Hoe komen de tarieven voor studenten tot stand? 

De laatste jaren zijn de lonen en minimumlonen flink gestegen. Op dit moment begint het minimumloon (brutoloon) voor een 21 jarige student op €13,27 per uur exclusief vakantiegeld en reserveringen. In de basis hanteren wij een minimale omrekeningsfactor van 2.0. De omrekeningsfactor en het bruto uurloon bepalen dus het inhuur tarief voor de student. 

Werkzaamheden waarvoor je een student kan inhuren

 

Meer te weten komen? 

Ben je op zoek naar een student voor een opdracht of vacature? Stuur dan een e-mail naar [email protected] voor meer informatie. 

 

Informatie Aanvragen:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Specialist: 

Stel je vraag aan onze specialist Wouter Meens via [email protected]