Bekijk hier alle Vacatures 

Bekijk alle bijbanen en student vacatures in het netwerk van Student Vacaturebank. Staat jouw nieuwe vacature er niet tussen? Maak dan een job alert aan om op de hoogte te blijven. 

  Overzicht Student Vacatures 

  Op Student Vacaturebank zijn er in verschillende categorieën bijbaan vacatures te vinden. Op deze pagina geven wij een overzicht van alle bijbaan vacatures, projecten, freelance opdrachten voor studenten én vacatures. Naast bijbanen is het ook mogelijk om fulltime via Student Vacaturebank aan de slag te gaan. Zo hebben wij veel fulltime vacatures als administratief medewerker, logistiek medewerker of online marketing medewerker. 

  Wat voor Student Vacatures? 

  Op Student Vacaturebank zijn vacatures, bijbanen én freelance opdrachten te vinden. Waarbij wij ons richten op alle studenten in Nederland. zowel mbo, hbo en universitair niveau. 

  Niet alle soorten bijbaan vacatures zijn te vinden op deze website. Wij richten ons voornamelijk op vacatures, bijbanen en opdrachten in de volgende sectoren: 

  Over Student Vacaturebank

  Student Vacaturebank is zowel een vacaturebank als studenten uitzendbureau. Waarbij bedrijven studenten en werkstudenten kunnen inhuren via onze website. Het inhuren van studenten is zowel mogelijk op uitzendbasis, projectbasis én direct bij de opdrachtgevers. Wij helpen jou als student om naast je studie een leuke (en goed betaalde) vacature te vinden. 

  Vraag over één van de vacatures of opdrachten? 

  Voor vragen over één van onze vacatures of opdrachten kan je contact opnemen met ons team via [email protected]