Freelance Student Opdrachten

  Freelance Student Opdrachten

  Voer jij naast jouw studie freelance opdrachten op uit voor opdrachtgevers? En zoek je naast jouw huidige opdrachten ook nog naar extra freelance opdrachten? Dan is het mogelijk om via de vacaturebank van Student Vacaturebank een freelance opdracht te vinden. 

  Waarom aan de slag als freelancer?

  Er zijn een aantal redenen die ervoor zorgen dat (steeds meer) studenten aan de slag gaan als freelancer. Om te beginnen geeft het veel vrijheid en flexibiliteit. Je kan via verschillende platformen bijvoorbeeld jouw eigen werkdagen en uren bepalen. Ten tweede zijn er nog steeds veel belastingvoordelen die ervoor zorgen dat je als kleine freelancer maar weinig belasting hoeft te voldoen. Ten derde is er steeds meer werk via freelance platformen waardoor studenten bijna noodgedwongen bij dit soort bijbanen uitkomen. 

  Argumenten tegen Freelance Werk voor studenten

  Er is in de media veel te doen over de freelance constructies die er mogelijk zijn voor studenten in verschillende sectoren. Denk bijvoorbeeld aan de freelance koeriers die werken voor bijvoorbeeld platformen als Uber Eats. De argumenten tegen freelance werk voor laaggeschoold werk hebben te maken met de hoogte van de tarieven die freelancers mogen rekenen. Vaak komt men niet verder dan €20,00 per uur exclusief 21% btw. Wat ervoor zorgt dat een freelancer eigenlijk geen financiële middelen heeft bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsverzekering. 

  Wat voor freelance opdrachten publiceert Student Vacaturebank? 

  Op het platform van Student Vacaturebank worden wekelijks verschillende freelance student opdrachten gepubliceerd. Voor jouw beeldvorming hebben wij hier een aantal voorbeelden opgenomen: 

  • Koerierswerk
  • Online Marketing werkzaamheden
  • Logo en huisstijl ontwikkeling
  • TikTok account beheer
  • Video/content editor
  • Verhuizers
  • Technische werkzaamheden