Floorwalkers inhuren

Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven m.b.t. het inhuren van floorwalkers en migratiemedewerkers. 

Floorwalkers inhuren

Leuk om te lezen dat je voor floorwalkers de website van Student Vacaturebank hebt gevonden. Het inzetten van Floorwalkers is één van de leukste opdrachten die wij met het team van Student Vacaturebank maandelijks uitvoeren. De laatste tien jaar hebben wij bij verschillende instanties en bedrijven met onze floorwalkers mogen helpen bij de implementatie van systemen en software. 

Wie zijn onze floorwalkers? 

Het team floorwalkers van Student Vacaturebank is vrij divers. Dat betekent dat het niet enkel en alleen studenten zijn. Zo hebben wij in ons team ook een aantal ervaren IT-ers die het leuk vinden om naast hun opdrachten of baan af en toe bij te klussen als floorwalker. Het grootste deel van ons team bestaat uit studenten communicatie, informatica en IT. 

Wat kost een floorwalker?

Het inhuren van een floorwalker kost €35,00 per uur exclusief 21% btw. Daarnaast kunnen wij onze teams aanvullen met teamleiders die veel ervaring hebben als floorwalker en weten hoe ze een team aan moeten sturen. Voor een teamleider vragen wij een tarief van €55,00 per uur exclusief 21% btw. 

Bekijk ook: 

Informatie Aanvragen:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Specialist: 

Stel je vraag aan onze specialist Wouter Meens via [email protected]