Migratiemedewerker inhuren

Hulp nodig bij het uitvoeren van een grote migratie? Bekijk hier de mogelijkheden en kosten voor het inhuren van studenten. 

Migratiemedewerker inhuren

Staat jouw organisatie aan de vooravond van een migratie? En komen jullie handjes tekort om alle werkzaamheden uit te voeren? Dan kan het wellicht interessant zijn om via het team van Student Vacaturebank een aantal migratiemedewerkers in te huren. Onze migratiemedewerkers worden ingezet voor allerlei migratieprojecten. Denk aan data migraties, migraties van lokale opslag naar de cloud. Vaak komen er bij dit soort werkzaamheden veel handmatige werkzaamheden kijken. 

Wat kost een migratiemedewerker? 

Het inhuren van een migratiemedewerker kost ongeveer €40,00 per uur exclusief 21% btw per uur. De tarieven zijn verder afhankelijk van de werkzaamheden, locatie en de omvang van het project. Vaak brengen wij voorafgaand aan het project een offerte uit met daarin een totaalbedrag voor de werkzaamheden. 

Werkplek verhuizing 

Naast migraties voeren wij ook werkplek verhuizingen en ICT verhuizingen uit. Dit doen wij met ons eigen team van ICT studenten. 

Adviesgesprek inplannen? 

Bezig met een migratie en alle mogelijkheden aan het afwegen? Dan adviseren wij om een adviesgesprek in te plannen met één van onze collega’s. 

Informatie Aanvragen:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Specialist: 

Stel je vraag aan onze specialist Wouter Meens via [email protected]