SEO Student inhuren?

Een student inhuren die jouw bedrijf of website helpt beter gevonden te worden in de zoekmachines? Bekijk op deze pagina de mogelijkheden en tarieven. 

SEO Student inhuren

Vindbaarheid in de zoekmachines kan voor bedrijven een verschil maken in de omzet. Betere vindbaarheid in de zoekmachines op specifieke zoekwoorden zorgt namelijk voor meer leads en dus meer opdrachtgevers en omzet. Om meer vindbaarheid te krijgen hebben bedrijven vaak tijd en kennis nodig die intern niet aanwezig is. Als alternatief hiervoor is het mogelijk om een student in te huren met kennis van SEO. 

Wat kost een SEO Student? 

Een SEO student kan op twee manieren worden ingezet. Door direct een SEO student in te huren die onderdeel wordt van jouw bedrijf. Of door de SEO van jouw bedrijf uit te besteden aan ons team van SEO studenten. In het eerste geval komt het uurtarief neer op €35,00 per uur exclusief 21% btw. In het tweede geval hanteren wij een vast bedrag per maand. 

Welke tools werken wij mee? 

Het team van Student Vacaturebank werkt met verschillende tools. Waaronder WordPress, Elementor, Divi en verschillende thema’s. Daarnaast maken wij gebruik van tools als Google Search Console en Ahrefs. Voor technische SEO werkzaamheden werken wij samen met een partner die zorgt voor verbeterde website snelheid en site structuur. 

Bekijk ook:

 

Informatie Aanvragen:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Specialist: 

Stel je vraag aan onze specialist Wouter Meens via [email protected]