Online Marketing Student inhuren

Bekijk hier de mogelijkheden tot het inhuren van een online marketing student of het uitbesteden van jouw online marketing. 

Student Vacaturebank helpt bedrijven bij de marketing én online marketing. Denk hierbij aan verschillende online marketing werkzaamheden. Zoals het beter vindbaar maken van websites in de zoekmachines (SEO), e-mailmarketing, WordPress werkzaamheden en algemene marketing werkzaamheden. 

Online Marketing Student inhuren

Het inhuren van een online marketing student is mogelijk voor werkzaamheden aan WordPress websites, Shopify stores, Woocommerce stores, website beheer, social media beheer en zelfs web development. Daarbij is het ook mogelijk om een online marketing student in te zetten voor content marketing, het schrijven van SEO teksten en zoekmachine optimalisatie. 

Kan ik ook losse opdrachten uitbesteden? 

Het is zeker ook mogelijk om losse online marketing werkzaamheden bij ons team neer te leggen. Afhankelijk van de werkzaamheden werken wij mest vaste uurtarieven of tarieven per opdracht. 

Wat kost een online marketing student?

Wij hanteren verschillende tarieven voor verschillende online marketing studenten en online marketing werkzaamheden. Het inhuren van een online marketing student is mogelijk vanaf ongeveer €30,00 per uur exclusief 21% btw. Tarieven kunnen lager (of hoger) uitvallen wanneer wij een duidelijk beeld krijgen van de werkzaamheden. 

Online marketing uitbesteden

Het team van student studenten kan jou ondersteunen bij verschillende online marketing werkzaamheden. Afhankelijk van jouw organisatie, concept of website kunnen wij verschillende online marketing werkzaamheden uit handen nemen. Vanaf een vast bedrag per maand (of per uur) is het mogelijk om (onderdelen) van jouw online marketing uit te besteden. 

Reguliere marketing werkzaamheden

Ja, het is zeker mogelijk om een student in te huren voor reguliere marketing werkzaamheden. Vaak gaan marketing werkzaamheden gepaard met online marketing. Het is daarom interessant om ook deze werkzaamheden neer te leggen bij een student.
 

Bekijk ook: 

 
 
 

Informatie Aanvragen:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Specialist: 

Stel je vraag aan onze specialist Wouter Meens via [email protected]