Facilitair Medewerker inhuren

Een Facilitair Medewerker inhuren

Bent u eenmalig op zoek naar iemand voor de diverse huishoudelijke taken binnen uw organisatie? Of heeft u op wisselende momenten een medewerker nodig voor het uitvoeren van de huishoudelijke werkzaamheden? Via ons platform kunt u direct een facilitair medewerker inhuren. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

De facilitair medewerkers via Student Vacaturebank

Het uitzenden van logistiek personeel behoort tot één van de specialisaties van Inhuren.com. Onze facilitair medewerkers beschikken over veel ervaring aangezien zij al op meerdere projecten door ons zijn ingezet. U bent dus gegarandeerd van een medewerker die weet wat hij doet.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een facilitair medewerker in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een facilitair medewerker inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Bekijk ook: 

Freemium Vacature

Plaats een gratis vacature in ons netwerk! 

Zoek je een collega?

Bekijk de tarieven en mogelijkheden van WorkingHands.nl.

Duurzame Vacatures

Bekijk het groeiend aantal banen en freelance opdrachten in de duurzaamheid op Sustainablejobs.nl.