Social Media Student inhuren

Bekijk hier de mogelijkheden tot het inhuren van een social media student via Student Vacaturebank. 

Social Media Student inhuren

Bekijk hier de mogelijkheden tot het inhuren van een social media student. Het team van Student Vacaturebank beschikt over een team van social media studenten die tegen een vast bedrag per uur (of per maand) ingezet kunnen worden voor social media werkzaamheden van bedrijven. Denk hierbij aan het beheer van social media accounts via programma’s als Hootsuite.com. Het genereren van social media content via Canva of foto’s/video’s. 

Hulp nodig bij Social Media?

De meeste ondernemers en online marketeers die uitkomen bij ons social media team hebben hulp nodig bij social media. Vaak omdat men er weinig kennis van heeft of omdat er binnen een bedrijf niemand de tijd heeft om zich met de social media bezig te houden. De social media hulp die wij bieden kan uit verschillende varianten bestaan. De meest voorkomende pakketten hebben wij hieronder opgesomd. 

Wat kost een social media student? 

Het inhuren van een social media student kan op twee manieren. Door een student in te huren tegen een vast tarief per uur. Of door het uitbesteden van de social media voor een vast bedrag per maand. Het uurtarief voor een social media student ligt rond de €35,00 per uur en vanaf €275 per maand is het mogelijk om de gehele social media uit te besteden aan het team van onze social media studenten. 

Bekijk hieronder alle tarieven en pakketten voor het inhuren van een social media student. Wil je alleen de student inhuren en niet direct de gehele social media uitbesteden? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden en uurtarieven. 

Waarom de Social media uitbesteden?

Voor veel mkb bedrijven is de social media een ondergeschoven kindje. Niet vanwege het feit dat men social media niet belangrijk vindt. Er is vaak intern niemand met de tijd of kunde om de werkzaamheden uit te voeren. In dit geval is het een idee om de social media uit te besteden. Social media kan niet alleen zorgen voor meer naamsbekendheid of communicatie met volgers of de doelgroep. Ook kan social media zorgen voor meer leads en aanvragen op de website. 

Adviesgesprek inplannen

Meer te weten komen over het uitbesteden van de social media van jouw bedrijf, concept of website? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek via [email protected]

Informatie Aanvragen:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Specialist: 

Stel je vraag aan onze specialist Wouter Meens via [email protected]

Tarieven & Pakketten

Bekijk hieronder de pakketten en tarieven m.b.t. het uitbesteden van jouw social media aan ons Social Media team. 

Basis Pakket

Voor kleine ondernemers, freelancers en startende bedrijven. 

€375,00

Per maand (exclusief 21% btw). 

MKB

Voor mkb bedrijven die de social media willen opschalen. 

€575,00

Per maand (exclusief 21% btw). 

Enterprise

Voor bedrijven die rendement uit hun social media willen halen. 

€1750,00

Per maand (exclusief 21% btw). 

Toelichting

De pakketten hierboven zijn uitgangspunten en kunnen op basis van specifieke vragen en wensen worden aangepast. Denk daarbij aan bijvoorbeeld het handmatig uitsturen van berichten via Instagram naar potentiële klanten, reageren vanuit een bedrijfsaccount op LinkedIn berichten of het reageren op YouTube Videos. 

Andere mogelijkheden

Naast social media is het ook mogelijk om andere online marketing werkzaamheden uit te besteden aan ons team. Zoals WordPress development, zoekmachine optimalisatie (SEO) én content marketing. Voor meer informatie kan je contact opnemen via [email protected]