Student Verhuizers inhuren?

Bekijk de mogelijkheden tot het inhuren van student verhuizers via het team van Student Vacaturebank. 

Studentenverhuizers inhuren

Op deze pagina is het complete overzicht te vinden van de mogelijkheden om studentenverhuizers in te huren. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren die verhuizers nodig hebben voor een verhuizing, opdracht of klus. Hieronder maken wij onderscheid tussen bedrijven en particulieren.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact op met onze planning om de situatie te bespreken. Iedere verhuizing en iedere verhuisopdracht is weer anders. Het is daarom altijd verstandig even via e-mail of telefoon te overleggen met één van onze planners.

Particuliere verhuizing of bedrijfsverhuizing?

Zoek je studentenverhuizers voor een bedrijf? Of heeft het bedrijf waarvoor je werkt een opdracht die uitgevoerd moet worden zoals een interne verhuizing? Lees dan verder onder het kopje ”bedrijven”.

Ben je particulier en zoek je studentenverhuizers voor jezelf? Lees dan verder onder het kopje ”particulier”.

Voor Bedrijven

Student Vacaturebank werkt voor bedrijven én verhuisbedrijven die studentenverhuizers nodig hebben voor een opdracht, tijdelijke klus of een project. Hieronder hebben we een apart kopje geschreven voor verhuisbedrijven die op zoek zijn naar studentenverhuizers.

Als bedrijf kan het voorkomen dat er intern een verhuizing uitgevoerd moet worden. Denk hierbij aan het in- en uithuizen van oud en nieuw meubilair. Of een extra verdieping die is gehuurd in een pand waardoor er intern spullen van de ene verdieping naar de andere verdieping gebracht moeten worden. Of bijvoorbeeld het geval waarin een bedrijf een volledig nieuw onderkomen heeft gevonden en het hele bedrijf verhuisd moet worden.

In al deze gevallen is het mogelijk een beroep te doen op de studentenverhuizers van Student Vacaturebank. Onze organisatie is een aantal jaren geleden een eigen verhuistak gestart waardoor wij beschikken over eigen wagens, materieel, gecertificeerde studentenverhuizers én voormannen.

Iedere bedrijfsverhuizing is weer anders. Het is daarom aan te raden altijd even met onze planners te overleggen over de mogelijkheden.

Wat kost het zakelijk inhuren van studentenverhuizers?

Voor het inhuren van verhuizers hanteren wij vaste tarieven per uur. Dat is in het geval er alleen specifieke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Echter, wanneer u zoekt naar een verhuisbedrijf dat uw gehele bedrijfsverhuizing kan uitvoeren, dan werken wij met een complete prijs per uur per verhuizer. Het kost €37,50 exclusief 21% btw per uur per verhuizer wanneer u een verhuizer besluit in te huren.

Is er een wagen nodig en materiaal voor de opdracht? Dan hanteren wij een bedrag van €50,00 exclusief 21% btw per uur voor een verhuizer én een wagen. De materialen zitten bij deze prijs inbegrepen.

Voor verhuisbedrijven

Werk je voor een verhuisbedrijf en zoek je verhuizers voor jullie eigen verhuizingen en opdrachten? Neem dan even contact op met iemand binnen ons team. Voor verhuisbedrijven hanteren wij weer andere mogelijkheden en tarieven. Al onze verhuizers worden uiteraard ingezet onder de voorwaarden van de TLN cao.

Voor verhuisbedrijven werken wij ook met een iets andere aanpak. De planning zal in dit geval dagelijks/wekelijks doorgegeven moeten worden via de planning van Student Vacaturebank. Hiervoor krijgt u een eigen planner aangewezen die in dit geval samen met u aan de slag gaat om de juiste verhuizers in te zetten voor de opdracht.

Verhuisliften en Materialen

Zijn er voor uw verhuizing verhuisliften en extra materialen nodig? Bespreek dit dan even met onze planners. Wij kunnen dit in de offerte opnemen en de verhuizers de juiste instructies geven. Voorafgaand aan het project krijgen de verhuizers van Student Vacaturebank een briefing met daarin de aandachtspunten voor de verhuisklus.

Voor Particulieren

Heb je verhuizers nodig voor je eigen verhuizing of een kleine opdracht waar je hulp bij nodig hebt? Lees hier dan verder want dan zijn er ook weer een aantal verschillende mogelijkheden.

Wanneer je gaat verhuizen is het uiteraard mogelijk om dit helemaal zelf te doen. Je kan vrienden vragen, een bus of vrachtwagen huren, verhuisdozen huren en aan de slag gaan. Echter is dit niet voor iedereen even handig. De ene persoon heeft namelijk geen tijd om zelf te verhuizen, de andere persoon heeft hier niet de connecties voor en weer iemand anders heeft gewoon de financiële middelen om dit uit te besteden. Wat de reden ook is. Het is altijd mogelijk om verhuizers in te huren voor een verhuizing.

Iedere particuliere verhuizing is weer anders. Het is daarom aan te raden even contact op te nemen met onze planning om de verhuizing te bespreken.

Over onze studentenverhuizers

Onze Studenten Verhuizers beschikken over werkschoenen, een zwarte werkbroek en komen standaard met een neutraal t-shirt en zwarte trui. Uiteraard is het mogelijk om als bedrijf de studenten zelf werkkleding te geven. Niet alle studenten beschikken over een VCA. Wel proberen wij structureel alle studenten een VCA-certificaat te laten behalen. Dit is echter niet altijd mogelijk. Verder proberen wij bij de inzet van meerdere studentenverhuizers één of meerdere auto’s in te zetten.

Op basis van die informatie kunnen onze planners een offerte uitbrengen.

Informatie Aanvragen:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Specialist: 

Stel je vraag aan onze specialist Wouter Meens via [email protected]

Tarieven & Pakketten

Bekijk hieronder de pakketten en tarieven m.b.t. het uitbesteden van jouw social media aan ons Social Media team. 

Student Verhuizer

Op flexibele basis in te huren via de planning van Student Vacaturebank. 

€27,50

Per uur.
Exclusief 21% btw. 

Particuliere Verhuizer

Op flexibele basis in te huren via de planning van Student Vacaturebank. 

€32,50

Per uur.
Exclusief 21% btw. 

Cable Management

Op flexibele basis in te huren via de planning van Student Vacaturebank. 

€30,00

Per uur.
Exclusief 21% btw.