Wat zijn de voordelen van een uitzendbureau?

Het inhuren van uitzendkrachten via een uitzendbureau biedt een aantal voordelen. Naast het feit dat u op ieder gewenst moment uitzendkrachten in kunt huren zijn er nog een aantal andere voordelen. Hieronder hebben wij voor u het complete overzicht geschreven.

De voordelen op een rijtje:

Er zijn verschillende voordelen van een uitzendbureau.

✓ Geen werkgeversrisico;
✓ Werknemers worden per uur ingehuurd;
✓ Geen omkijken naar loonadministratie;
✓ Inhuren.com stelt onbeperkt kandidaten voor;
✓ Geen risico bij ziekte, uitval of verlof;
✓ De planning wordt voor u verzorgd.

Geen werkgeversrisico

Wanneer u een uitzendkracht inhuurt, hoeft u geen loon door te betalen bij ziekte, uitval of verlof. U bent niet de juridische werkgever. Het uitzendbureau is de juridische werkgever en zal dan ook het loon moeten betalen bij ziekte, uitval of verlof.

U betaalt per gewerkt uur

U huurt een uitzendkracht de eerste 78 weken flexibel in. Houden de werkzaamheden onverwachts op? Dan hoeft u geen loon door te betalen. De samenwerking met de uitzendkracht kan dan ieder gewenst moment worden opgezegd. Uitzendbureaus zijn zeer flexibel.

U heeft geen omkijken naar de loonadministratie

Wanneer u juridisch werkgever bent dient u de loonadministratie te voeren. Dat betekent dat u verantwoordelijk bent voor het berekenen van de reserveringen, pensioenen en premies. Huurt u een medewerker in op uitzendbasis, dan doet het uitzendbureau dit voor u. Dit zorgt ervoor dat u geen enkel omkijken heeft naar de loonadministratie.

Inhuren.com stelt u onbeperkt kandidaten voor

U krijgt via Inhuren.com onbeperkt kandidaten voorgesteld. Dit proces is geheel vrijblijvend en gratis. Hierdoor is het werving- en selectieproces van kandidaten vaak aanzienlijk korter. Inhuren.com heeft bijvoorbeeld al een grote pool van geschikte kandidaten. Waardoor u geen tijd kwijt bent aan het schrijven van vacatures, het voeren van intake gesprekken en het nabellen van referenties.

De planning wordt voor u verzorgd

Inhuren.com kan (bijvoorbeeld) in de logistiek, waar veel medewerkers op verschillende tijden werken, de planning voor u overnemen. Er zijn vanuit de NBBU cao een aantal andere voordelen. Voordelen die wij kunnen bieden zijn:

Personeel inhuren?

Bent u op zoek naar gespecialiseerd personeel? Inhuren.com helpt organisaties door heel Nederland aan gespecialiseerd personeel. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op via 085 488 11 16. Wil je eerst meer weten over ons? Lees hier meer onze werkwijze en ons digitale uitzendplatform.

Student inhuren?

Bekijk hier de mogelijkheden tot het inhuren van studenten of het plaatsen van een vacature.