Op zoek naar een telefoniste? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Student Vacaturebank.


De telefonistes van Student Vacaturebank

Student Vacaturebank beschikt over een pool van gespecialiseerde medewerkers. Al onze medewerkers worden geselecteerd aan de hand van een uitgebreide wervingsprocedure. Alleen op deze manier kan ervoor gezorgd worden dat de beste mensen voor het vak worden uitgekozen. Een telefoniste beschikt daarbij over de benodigde communicatieve vaardigheden en wellicht een passende vooropleiding. Ook hier letten wij op tijdens de selectieprocedure.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Student Vacaturebank kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven van een telefoniste 

Heeft u besloten om via Student Vacaturebank een telefoniste in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met één van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.