[email protected]

085 239 2040

Telefoniste inhuren

Op zoek naar een telefoniste? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Student Vacaturebank.

Telefoniste inhuren

Bent u op zoek naar een telefoniste voor al het telefonische contact met uw klanten of andere zakelijke relaties? Een telefoniste van Student Vacaturebank zorgt ervoor dat al het telefonische contact met uw klanten en zakelijke relaties op een professionele manier wordt uitgevoerd. Via Student Vacaturebank kunt u een telefoniste inhuren voor een korte periode of  misschien wel voor een langdurige periode. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

De telefonistes van Student Vacaturebank

Student Vacaturebank beschikt over een pool van gespecialiseerde medewerkers. Al onze medewerkers worden geselecteerd aan de hand van een uitgebreide wervingsprocedure. Alleen op deze manier kan ervoor gezorgd worden dat de beste mensen voor het vak worden uitgekozen. Een telefoniste beschikt daarbij over de benodigde communicatieve vaardigheden en wellicht een passende vooropleiding. Ook hier letten wij op tijdens de selectieprocedure.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Student Vacaturebank kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven van een telefoniste 

Heeft u besloten om via Student Vacaturebank een telefoniste in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met één van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige informatie over de werkwijze van Student Vacaturebank

Wanneer u via ons een telefoniste inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Freemium Vacature

Plaats een gratis vacature in ons netwerk! 

Zoek je een collega?

Bekijk de tarieven en mogelijkheden van WorkingHands.nl.

Duurzame Vacatures

Bekijk het groeiend aantal banen en freelance opdrachten in de duurzaamheid op Sustainablejobs.nl.