[email protected]

085 239 2040

Originele Kerstpakketten: Hoe verras je Iedereen?

De uitdaging van het perfecte kerstpakket

Het kiezen van het juiste kerstpakket is niet makkelijk. Sommige mensen houden van zoet, anderen van hartig. Sommigen houden van wijn, anderen van thee. En dan zijn er nog de mensen die liever iets praktisch hebben. Hoe vind je iets dat bij iedereen past?

Originele Kerstpakketten: Denk outside the box (of buiten het pakket)

De sleutel tot succes? Wees origineel! Hier zijn een paar ideeën voor unieke kerstpakketten:

Liefdevolle producten: Kies voor producten uit een goed hart. Denk aan Fairtrade chocolade, jam of honing. Zo steun je ook de lokale boeren.

Sportief pakket: Geef een pakket waar mensen actief van worden. Bijvoorbeeld een pakket met een fitwatch of een telefoonhouder voor op de fiets. 

Groen Pakket: Voor de natuurliefhebbers. Een pakket met zaadjes om zelf planten of kruiden te kweken. Of een mooie herbruikbare waterfles.

Ontspanningspakket: Een relaxpakket vol met spullen voor een ontspannen avond. Denk aan badzout, een zachte deken en een goed boek.

Fitbox: De plek voor originele Kerstpakketten

Wil je echt een origineel kerstpakket dit jaar? Dan moet je bij Fitbox zijn. Fitbox biedt originele kerstpakketten aan die niet alleen leuk zijn, maar ook gezond. Denk aan een pakket vol met gezonde snacks, sportspullen of zelfs een stappenteller. Het is niet alleen een leuk cadeau, maar het laat ook zien dat je geeft om de gezondheid van je medewerkers. Fitbox denkt ook met je mee en heeft een formule om werknemers zelf een pakket te laten kiezen.

Conclusie

Het vinden van het perfecte kerstpakket is een uitdaging. Maar met een beetje creativiteit en hulp van bedrijven zoals Fitbox, kun je iets vinden dat iedereen geweldig zal vinden. Dus, denk buiten de doos dit jaar en verras je team met een origineel kerstpakket!

Stel een (office) job alert in!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Freemium Vacature

Plaats een gratis vacature in ons netwerk! 

Zoek je een collega?

Bekijk de tarieven en mogelijkheden van WorkingHands.nl.

Duurzame Vacatures

Bekijk het groeiend aantal banen en freelance opdrachten in de duurzaamheid op Sustainablejobs.nl.