Financieel Administratief Medewerker

Bekijk hier alle informatie over financieel administratief medewerkers! 

Een Financieel Administratief Medewerker Nodig?

Financieel Administratief Medewerker

Bijna alle bedrijven in Nederland met meer dan tien medewerkers hebben een aantal medewerkers waar ze niet omheen kunnen. Dat zijn een HR medewerker, een financieel administratief medewerker en iemand die het team leiding geeft. Zeker in Nederland zijn de HR en financieel administratieve werkzaamheden fundamenteel binnen een bedrijf. En moeten daarom met volledige aandacht door iemand met kennis van zaken worden uitgevoerd. In de praktijk zien we daarmee dat bedrijven met meer dan 25 medewerkers bijna altijd wel een financieel administratieve vacature open hebben staan. WorkingHands.nl is gespecialiseerd in de bemiddeling van financieel administratief medewerkers. Voor meer informatie hierover kan je een kijkje nemen op onze tarieven pagina

Een diverse functie

De taken van een financieel administratief medewerker kunnen flink uitéén lopen. In de praktijk kan een financieel administratieve functie worden ingevuld door zowel iemand die net van school komt als door iemand die al meerdere jaren ervaring heeft bij een groot accountantskantoor. Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van de ervaring en vaardigheden die worden gevraagd. Wel is het altijd belangrijk om bij het aantrekken van een nieuwe financieel administratief medewerker goed te kijken naar de ervaring kennis van financiële software (zoals AFAS of Exact Online). 

Wat kost een financieel administratief medewerker? 

De kosten van een financieel administratief medewerker hangen af van drie factoren: 

  • Het cao loon; 
  • Aantal uren per week; 
  • Gevraagde skills en kennis.

Mocht je overwegen iemand in te huren via WorkingHandsd.nl dan kan je alvast aan de slag met onze omrekeningsfactor. De omrekeningsfactor die wij hanteren is terug te vinden op de tarieven pagina. 

Een Financieel Administratief Medewerker inhuren

Ben je op zoek naar een financieel administratief medewerker? Dan kan het team van WorkingHands.nl jou hierbij op korte termijn bij helpen. In de laatste jaren hebben wij hard gewerkt om een grote database en netwerk van kandidaten op te bouwen. Door een aanvraag te doen kunnen wij op korte termijn kandidaten voorstellen waarvan er eentje (of meerdere) bij jouw organisatie aan de slag kan gaan. 

Vaardigheden en kennis 

De gevraagde vaardigheden van een financieel administratief medewerker kunnen enorm uitéénlopen. Zo werkt het ene bedrijf met een uitgebreide versie van AFAS of Exact Online en doet een nieuwe medewerker er maanden over om het gehele pakket te leren kennen. Het andere bedrijf is bijvoorbeeld een webshop en heeft alleen iemand nodig die aan de achterkant de facturen kan opstellen en het debiteurenbeheer daarvan kan doen. In het andere geval is er weer iemand nodig met uitgebreide kennis van Exact Online die aan de slag gaat om de hele financiële administratie op te zetten en verder te ontwikkelen.