[email protected]

085 239 2040

3 geschenken voor een professionele relatie

Wanneer je als bedrijf een professionele relatie bent aangegaan is het altijd leuk om deze te bestempelen met een relatiegeschenk. Op deze manier wordt jouw klant of relatie herinnerd aan jullie band wanneer deze het geschenk ziet of gebruikt. Er is een wereld aan mogelijkheden als je kijkt naar wat allemaal een geschikt relatiegeschenk is. In deze blog 3 leuke ideeën voor relatiegeschenken voor je op een rijtje.

Cadeaukaarten

Een hele makkelijke en toegankelijke optie voor een relatiegeschenk is een cadeaukaart. In principe kan je hier bijna nooit iets verkeerds geven. Het enige wat je hoeft te doen is om in te spelen op iemands interesses. Je kunt er ook voor kiezen om een algemene cadeaukaart te schenken. Denk aan een Bol.com kaart of een Pathé-Thuis kaart. Vanwege de vele mogelijkheden met een (online) cadeaukaart kun je iets uitzoeken wat eigenlijk voor iedere ontvanger wel van pas komt. Daarnaast is het ook nog erg makkelijk om hier grotere hoeveelheden van te kopen, wanneer de cadeaus voor meerdere mensen zijn. 

Producten die je dagelijks gebruikt

Het is handig wanneer je het geschenk dat je wilt geven gaat kiezen, dat je kiest voor een product dat dagelijks wordt gebruikt of gedragen. Op deze manier hebben de mensen die het cadeau ontvangen er de meeste profijt van. Een vrij toegankelijk en leuk cadeau voor een professionele relatie is een bepaalde accessoire. Denk hierbij bijvoorbeeld aan petjes, sleutelhangers of speciale aanstekers. Wanneer je zo’n soort relatiegeschenk wilt geven kan het bijvoorbeeld leuk zijn om deze te laten bedrukken met het bedrijfslogo erop. Op die manier wordt de klant bij het gebruik van de accessoires steeds herinnerd aan de onderlinge relatie die bestaat tussen beide partijen. De hiervoor genoemde accessoires worden in de meeste gevallen bijna dagelijks gebruikt, daarom zijn deze erg geschikt als relatiegeschenk

Decoratie 

Naast accessoires kan ook het leuk zijn om decoratie cadeau te doen. Bij decoratie doelen we dan vooral op bepaalde dingen die je ergens in het kantoor kan neerzetten of kan ophangen. Denk hierbij aan beeldjes of posters. Een leuk voorbeeld hiervan is het bedrijf Michelin, stel dat zij iemand een relatiegeschenk willen geven wat hen herinnert aan de professionele relatie. In hun geval kunnen zij dan een beeldje geven met het Michelin-mannetje. Denk na over een leuke manier om decoratie te creëren die toepasselijk is voor jouw eigen bedrijf.

Stel een (office) job alert in!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Freemium Vacature

Plaats een gratis vacature in ons netwerk! 

Zoek je een collega?

Bekijk de tarieven en mogelijkheden van WorkingHands.nl.

Duurzame Vacatures

Bekijk het groeiend aantal banen en freelance opdrachten in de duurzaamheid op Sustainablejobs.nl.